O

Outlier 2022 — Aplică pentru a fi prezentatoare(tor)!

Acest document este o traducere la  Outlier 2022 — Apply to Speak!

În februarie anul acesta, Data Visualization Society a găzduit primul eveniment anual Outlier Online la care au participat în jur de 1000 de participanți și 57 de prezentatoare și prezentatori selectați.

În time ce ne pregătim pentru anul următor, suntem încântați să anunțăm că am deschis Apelul pentru prezentatori pentru Outlier 2022!

Te invităm să completezi formularul de înscriere pentru prezentatori dacă ești interesat să prezinți la conferință. Dacă prezinți la Outlier ai o ocazie grozavă să-ți extinzi rețeaua, să-ți evidențiezi aptitudinile în fața clienților și potențialilor colaboratori, să ajuți generația următoare de profesioniste în vizualizarea de date prin împărtășirea cunoștințelor.

Anul trecut am reușit să recrutăm o gamă largă prezentatoare și prezentatori din toată lumea; lucrăm din greu să atingem același obiectiv de a ilustra o diversitate de perspective în domeniul vizualizării de date la Outlier 2022. Conferința își propune să reflecteze și să celebreze comunitatea mondială vizualizare de date, prin încurajarea prezentatoarelor și prezentatorilor din întreaga lume, desfășurându-se pe toate fusurile orare, și facilitând susținerea prezentărilor în mai multe limbi.

Nu ai mai vorbit la conferințe până acum? Nicio problemă! Te simți prea începător pentru a aplica? Ai o perspectiva unică de împărtășiti! Vrei să ții un discurs în limba ta maternă (care s-ar putea să nu fie engleză)? Suntem de acord! De fapt chiar te încurajăm să aplici.

Pentru o mai bună înțelegere a subiectelor abordate la Outlier, vezi prezentările din 2021.

Aplică!

Termenul limită pentru înscrieri este 10 Octombrie 2021. Așteptăm cu nerăbdare să vedem toate aplicațiile. Aplică aici. Succes!

Ajută-ne să răspândim vestea

În încercarea de a aduna o gamă diversă de prezentatoare și prezentatori, întocmim o listă de organizații pe care le putem contacta pentru a împărtăși Apelul către speakers. Aici este lista de anul trecut. Pe cine am trecut cu vederea de data asta? Adaugă-i la listă. Și dacă ai un contact acolo, dă-ne un semn și anunță-ne.

Mulțumim Tereza Iofciu pentru traducere!